Sakura Natuurgeneeskunde Tiel
 

Disclaimer - uitsluiten aansprakelijkheid

Hoewel deze website met veel zorg is samengesteld, sluit Sakura Natuurgeneeskunde iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts of specialist. Bedenk bij het lezen dat uw gezondheidssituatie anders kan zijn dan in de teksten wordt beschreven.

Sakura Natuurgeneeskunde wil uitdrukkelijk aangeven dat via deze website geen diagnose gesteld kan worden. Dit is en blijft dus een taak van huisarts of specialist.

Ook geeft Sakura Natuurgeneeskunde geen garantie met betrekking tot het functioneren van de site en is zij niet aansprakelijk voor eventuele virussen op de site, of op de server die de informatie toegankelijk maakt.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u mailen naar info@sakura-natuurgeneeskunde.nl.


Sakura Natuurgeneeskunde Tiel