Sakura Natuurgeneeskunde Tiel
 

Menstruatie- of overgangsklachten?

Breng je hormonen in balans met Voetreflextherapie!

Menstruatie- of overgangsklachten kunnen op een natuurlijke manier worden verholpen door middel van de zogenaamde hormooncyclusmassages op de voet.

Reactie van Belinda: “Na 30 jaar menstruatiepijn kan ik weer rustig ademhalen. Mijn migraine is over én ik ben 3 kg. afgevallen”.

Belinda volgde de hormooncyclusbehandeling. Deze reeks behandelingen gebaseerd op voetreflextherapie brengt de hormoonhuishouding weer in balans. Tijdens een intakegesprek wordt er een inventarisatie gemaakt van de klachten. Ook wordt er een voetanalyse gemaakt om te kijken waar de blokkades zitten. Aan de hand daarvan wordt er een behandelplan opgesteld.

Bij de behandeling van menstruatie- of overgangsklachten wordt aan zowel de lichamelijke als de psychische aspecten van de klacht aandacht besteed, bijvoorbeeld: hoe ga je om met stress? “De behandelingen zijn geheel gericht op wat iemand nodig heeft”.

Ook leefstijladvies maakt onderdeel uit van de behandeling. Afhankelijk van hoe lang de klachten bestaan kan er al snel resultaat worden geboekt.

Belinda merkte al resultaat na de eerste reeks hormooncyclusbehandelingen. “De pijn is in grote mate verdwenen en ik ben ook niet meer zo gespannen tijdens de menstruatie, een geweldige verbetering! Na de tweede reeks behandelingen was ook mijn migraine verdwenen”!

De hormooncyclusbehandeling kan ook in aanvulling op reguliere behandelingsmethoden worden toegepast. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.


Sakura Natuurgeneeskunde Tiel